Twitter feed i WordPress

Så här ser min Twitter bild ut malin_goransson

Det är ganska stiligt att ha sin Twitter feed på sin WordPress sida. Ger lite live och man får visa upp en lite personligare sida av sin vardag. Förutsatt att det är så man använder Twitter vill säga. Jag hade en Twitter feed widget på min sida innan. Inga problem att hitta en sådan, det finns många snygga. Dock stötte jag på patrull när jag skulle mata in själva tweetsen i den feed widgeten hade.

Den enkla anledningen till det är att Twitter har gjort förändringar och inte längre stödjer “badges” (hittade ingen vettig översättning på det). Detta betyder inte att du inte har rätt att visa din Twitter feed utan bara att den är lite bättre skyddad. Lösningen kommer här:

Så får du ut din Twitter feed

  • Gå till Twitter for developers och logga in med ditt Twitter inlogg
  • Håll musen över din lilla bild i övre högra hörnet, välj my applications
  • Skapa en ny application. Lika bra att döpa den väl om du ska skapa fler.
  • OBS! Kontrollera att applicationen endast har läsrättigheter.
  • Ta dina nyckar och klistra in i den widget du valt.
  • Den kommer fråga efter dessa fyra: Consumer key, consumer secret, access token och access token secret.
  • Klart, blända dina besökare med din underhållande Twitter feed!Twitter feed fågeln

Jag är en påhejare av säkerhet och tycker därför det är helt i sin ordning att Twitter gjort den här förändringen. Även om jag skulle tycka att det vore kul att visa min favorit-Twitttare på min sida så har jag väl inte rätt att profitera på att någon annan är bra på att Twittra?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>